Vi erbjuder dig en

Samarbetspartner inom EL

Oavsett om du är företagare eller privatperson så kommer vi göra vårt yttersta för att ha ett rakt och effektivt samarbete tillsammans med dig, vårt mål är att kunna erbjuda en kostnadseffektiv, hållbar, säker och estetisk lösning efter era önskemål då vi löser ert problem eller förverkligar er idé.


PRIVATPERSON

Tveka inte att höra av er till oss om ni vill -installera nytt, -förändra, -renovera, -utöka, -felsöka eller besikta er elanläggning i ert hem.

Inga uppdrag är för stora eller för små. Och naturligtvis hjälper vi er om ni är villrådiga hur ni vill att elanläggningen skall se ut och fungera praktiskt, var skall uttagen sitta, hur mycket belysning behövs i olika rum osv.

Genom att anlita en behörig elektriker så garanteras du en säker elanläggning både för din och din familjs säkerhet.

Behöver ni akut felavhjälpning? Tveka inte att höra av er till oss även kvällar och helger, kan vi så hjälper vi er naturligtvis.

Och du, nyttjar du ROT avdraget så får du 30% rabatt på arbetskostnaden.


FÖRETAGARE

Har ni behov av elektriker hjälp både i längre projekt eller kortare insatser i ert företag så finns vi till er tjänst.

Vi hjälper er med nyinstallationer, felavhjälpning, förändringar, besiktningar och andra större eller mindre projekt i er anläggning.

Vi hjälper er med att kapa tillfälliga produktionstoppar eller andra bemanningsproblem, vi kan delta i era projekt både som dellösning eller som helhetslösning, vi kan jobba sida vid sida med er eller så tar vi ansvar för hela projektet eller delprojektet.

Behöver ni akut felavhjälpning? Tveka inte att höra av er till oss även utanför kontorstid, kan vi så hjälper vi er naturligtvis.